>
مقالات> مشخصات و اشتباهات مهم در نصب کولر گازي ال جی LG- نمایندگی کولر گازی ال جی

1- به شير سه راهه ( شير شارژ) سيستم توجه نمائيد:
اگر در زمان کارکرد دستگاه شير سه راهه بسته باشد، گاز نميتواند به کمپرسور برگردد.در نتيجه دستگاه کار نکرده و سرما يا گرما ايجاد نخواهد شد. بعد از وکيوم کردن کولر گازي حتما مطمئن شويد، شير سه راهه باز است.
2- به آب بندي لوله کشي درين دستگاه دقت نماييد:
در صورت آب بندي نشدن صحيح اتصال درين ( تخليه آب)، از محل اتصال چکه کرد. در مدل هاي کاستي، در صورت آب بندي نشدن اتصال لوله درين، اين قطرات روي لايه سقف کاذب چکه کرده و آن را خراب خواهد کرد. نبابراين لولههاي درين را توسط مواد آب بندي، کاملا آب بندي نموده و روي لولهها را به دقت بپوشانيد.
3- به سطح و شيب لولههاي درين توجه نماييد:
درصورت امکان مسير لوله درين بايد بدون زانو باشد. در صورت صحيح نبودن شيب درين، آبهاي تقطير شده جريان پيدا نخواهند کرد. اگر آبهاي درين تخليه نشود، بر اثر سرريزشدن آب از دستگاه موجب افتادن لکه بر روي سقف و يا چکه آب از سقف ميشود. انباشته شدن رسوب در کف زانوها به مرور موجب مسدود شدن مسير ميگردد.
4- در صورتي که لوله درين بصورت افقي نصب شود، شيب آن نبايد کمتر از 1% ( 1متر در 100 متر) باشد، تا آب درين بصورت مناسب جريان يابد.
5- به لوله درين توجه نماييد:
در صورتي که شيب مناسب لوله افقي درين رعايت نشود، آب به سمت يونيت برگشته و داخل سيني جمع ميشود و امکان سرريز شدن را دارد.
6- به محل تخليهي آب لوله درين توجه نماييد:
در صورت تخليهي درين در فاضلاب يا چاههاي فضولات و مواد بدبو، بوي آنها وارد ساختمان ميشود. اين بو توسط فن دستگاه مکيده شده و داخل اتاق ميشود. براي جلوگيري از اين امر، لوله درين را مستقيما وارد فاضلاب نکنيد. توصيه ميشود در مسير تخليه، از يک سيفون U شکل استفاده نماييد تا از ايجاد فشار معکوس ( فشار مکش) و ورود بوهاي بد از فاضلاب به داخل اتاق جلوگيري شود.
7- به سايز و طول کابلها دقت نماييد:
استفاده از يک کابل بسيار بلند با سايز نامناسب، خطر آتش سوزي بوجود ميآورد. ميتوانيد سايز و طول مناسب براي دستگاه را از کاتالوگ فني دستگاه استخراج کنيد. توجه داشته باشيد هرگز دستگاه را بدون کليد حفاظتي مناسب روشن نکنيد.
8- سيمهاي برق را روي ترمينال با دقت بسته و محکم نماييد:
شل بودن سيمها روي ترمينال، باعث گرم شدن آنها شده و ممکن است موجب آتش سوزي و يا اتصال سيمها با ترمينالهاي ديگر شود. ضمنا اين امر باعث نرسيدن ولتاژ کافي به سيستم و ايجاد اشکال در ترانس و برد الکترونيکي دستگاه ميشود و نهايتا ميتواند باعث ايجاد اشکال در کمپرسور شود.
9- به اتصال کابلهاي ارتباطي دقت نماييد:
مراقب باشيد، سيمهاي کنترل دو يونيت مختلف را به اشتباه به يکديگر متصل نکنيد. در صورت اتصال اشتباه يونيت داخلي و بيروني، عملکردهاي دستگاه صحيح نخواهد بود، مخصوصا زماني که عملکرد سرمايش کار ميکند، دما کنترل نخواهد شد. حتي ممکن است بر اثر فرمان اشتباه دستگاه، مايع مبرد در اواپراتور تبخير نشده و وارد کمپرسور شود که در اينصورت باعث خرابي کمپرسور خواهد شد.
10- در دستگاههاي سه فاز، به توالي فازها و جهت گردش کمپرسور دقت نماييد:
اگر توالي فازها صحيح نباشد، کمپرسور در جهت صحيح گردش نخواهد نمود و موجب خرابي آن خواهد شد مگر اينکه در مدار تغذيه دستگاه، کنترل و محافظ توالي فاز وجود داشته باشد که در آن صورت عمل نموده و مانع خرابي کمپرسور ميشود. به کارفرمايان خود توصيه کنيد از کنترل فاز استفاده نمايند. بعضا ديده شده که در يک ساختمان مرتبا توالي فازها به هم ميخورد که اين مسئله باعث ببروز مشکلات فراوان ميشود. حتما از فيوز سه پل مينياتوري متناسب با قدرت دستگاه که هر سه فاز را در صورت لزوم با هم قطع ميکند استفاده شود. به ياد داشته باشيد که هرگز از فيوز ذوب شونده استفاده نکنيد. توجه کنيد که هر فيوز براي يک دستگاه مورد استفاده قرار گيرد و هرگز دو يا سه دستگاه و يا مصرف کننده را به يک فيوز متصل نکنيد و حتما توجه داشته باشيد که فيوز را از نوع مرغوب و کاملا سالم که متناسب با ظرفيت دستگاه انتخاب شده، انتخاب نماييد.
11- کنتاکتور مورد استفاده از تابلو اصلي بايستي متناسب با ظرفيت دستگاه باشد:
در غير اينصورت باعث بالا رفتن حرارت و خرابي زود هنگام آن ميشود که نهايتا ممکن است به دستگاه صدمه بزند.
12- در صورت صحيح نبودن توالي فازها و عمل نکردن محافظ فاز، ممکن است کمپرسور برعکس کارکرده و جهت چرخش آن عوض شده و مکش و رانش آن جابهجا شود. کمپرسورهاي روتاري، اسکرال و اسکرو، طوري ساخته شدهاند، که نميتوانند در جهت معکوس کار کنند و موتور کمپرسور حتما بايد در جهت صحيح بگردد تا درست کار کند.
13- حتما يک پوشش مناسب بايد روي تر مينالهاي يونيت بيروني وجود داشته باشد.
14- در مواردي که توالي فازها صحيح نيست، قبل از تعويض جاي R ،S روي ترمينال تغذيه، جريان برق را وارد سيم پيچ کمپرسور ننماييد.
15- دقت کنيد، پس از سرويس دستگاه ، تمام سيمها دقيقا سرجاي خود قرار گرفته باشد. به رنگ سيمها دقت نماييد و صحيح بودن توالي فازها را دوباره چک کنيد.
16- به محل عبور کابلهاي کنترل توجه کنيد. دريک دستگاه تهويه مطبوع داراي مدارات الکترونيکي، هيچگاه کابلهاي کنترل و ترموستات را دور کابل برق اصلي (Power) نپيچيده و يا به هم نچسبانيد، چرا که نويزهاي کابل برق، روي کابل منترل و ترموستات تاثير گذارده و مانع عملکرد صحيح آن ميشود. بنا براين هميشه اين دو کابل را از هم جدا نگه داريد. توصيه ميشود بين کابل کنترل و برق اصلي حداقل حدود يک متر فاصله بگذاريد.